Boldog Új Évet Kívánok minden Sportolónak, az Edzőknek, a Szülőknek és a Szurkolóknak!
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, valamiért az új év első napjaiban mindig olyan érzésem van, hogy tiszta lappal lehet kezdeni mindent, és így évről-évre tudatosabban és hatékonyabban lehet készülni az előttünk álló megpróbáltatásokra, legyenek azok kihívások a sport-, vagy a magánélet területén. Ti is hasonlóan élitek meg ezt az időszakot?

A 2016-os év egy kiemelkedően sikeres és élvezetes év volt! Persze voltak hullámvölgyek is ebben a 12 hónapban, de így az elért sikerek még édesebbé váltak végül! Az évet egy Hepp-Kupa győzelemmel kezdtük a Vasas Akadémia NBI/B-s csapatával, majd a Bajnokságot is sikerült megnyernünk és így feljutottunk Magyarország legerősebb osztályába, az NBI/A csoportba.

Egyesületi sikerek mellett más dolgoknak is örülhettem, úgy mint Hanga Ádám és Lóránt Peti hatalmas szezonjának, valamint egyre több utánpótlás- és felnőtt játékos keresett meg azzal, hogy együtt készüljünk fel akár személyesen, akár edzésterv alapján online felkészítés igénybevételével. Ez számomra azért volt hatalmas siker, mert ez azt jelenti, hogy minél több játékosnak segítek a felkészülésében, annál több csapatot teszek jobbá, s így az egész kosárlabdát segíthetek közelebb mozdítani az európai- és nemzetközi színvonalhoz.

Fontos, hogy mindenki fejében helyre kerüljön, hogy az összes sportág alapja a megfelelő fizikai felkészítés a teljesítmény fejlesztése, és a sérülések megelőzése érdekében egyaránt. Úgy érzem, elindultunk egy jó úton, és minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legtöbb Sportolónak segíthessem a felkészülését.

Te mit értél el 2016-ban, és mit szeretnél elérni a 2017-es esztendőben? Ne gondolkodj kicsiben! Az átlagemberek gondolkodnak kicsiben, és ezért maradnak átlagosak. Te nem az átlagra törsz, ugye?

Oldalunk sem az átlag sportolóknak szól. Mi a Legjobbakkal dolgozunk együtt. Tudatos, elszánt, fejlődni és ezért dolgozni akaró Sportolókkal küzdünk azért, hogy mindenkiből kihozzuk a legtöbbet.

Ha az idei fogadalmad/célkitűzésed, hogy életed szezonja lesz, TEGYÉL ÉRTE!

Ha idén a cserepadról kezdőjátékossá akarsz válni, TEGYÉL ÉRTE!

Ha zsákolni akarsz, vagy éppen hatalmas blokkokat kiosztani… GYERE, ÉS TEGYÉL ÉRTE!

Senki nem fogja a kezedbe adni a sikert! Ki kell fejlesztened Magadban azt a hozzáállást, hogy amit el akarsz érni, azért megteszel mindent, és megszerzed Magadnak!

Ugyanis ha Te nem, majd más Helyetted megteszi, keményebben fog dolgozni, mint Te… elhivatottabb lesz, mint Te… és Ő jövőre elégedetten fog visszagondolni 2017-re, amíg Te ugyanott leszel, mint most.

Az UGFIT.com Sportolói nem tartanak a kudarctól. Félni az esetleges kudarctól átlagos gondolkodásmódra vall, és mint mondtam már korábban NEM VAGY ÁTLAGOS!

Elmesélek egy 2016-os történetet.

Egy utánpótlás kosárlabdázót elhozott hozzám az Édesapja, hogy együtt dolgozzunk és szintet léphessen a gyermeke. A srác nagyon jó gyerek volt: mindig időben érkezett, mindent végrehajtott amit csak kértem, sosem panaszkodott… nagyon szerény volt. Az edzések során is jellemző volt rá egyfajta „szerénység”… olyan volt, mintha nem merne teljes erőből, mindent beleadva edzeni. Azt éreztem, hogy több van benne, mint amennyit belead edzésen.

Ezt nagyjából az első héten még „eltűrtem”, de elegem lett ebből a helyzetből. Nem voltam mérges rá, emellett biztos voltam benne, hogy az aktuális energia befektetésével nem fog úgy fejlődni, mint ahogy szeretne.

A második héten az egyik edzés előtt félrehívtam és a következőket mondtam neki: SENKI NEM FOGJA HELYETTED MEGCSINÁLNI A MUNKA NEHEZEBB RÉSZÉT. HA KI AKARSZ EMELKEDNI A TÖBBIEK KÖZÜL, BELE KELL ADNOD MINDENT, ÉS MEG KELL SZEREZNED ÖNERŐBŐL! NE FOGD VISSZA MAGAD!

A beszélgetést követően egy teljesen más arcát mutatta meg a srác, megfogadta az iránymutatást, és csapatában az egyik utolsó emberből a legjobbak közé verekedte magát.

Veled mi a helyzet?

2017-ben átveszed az irányítást, és megvalósítod, amiről eddig csak álmodoztál, vagy maradsz átlagember a sportolók között?

A kifogások gyártását, a negatív gondolkodást, a hezitálást és halogatást hagyd meg az átlagnak, vagy… fogadd el, hogy Te is közéjük tartozol.

A Te döntésed.

Íme az ajánlatom:

2016-ra Magyarországon az igazolt kosárlabdázók száma meghaladta az 54.000 főt. A tavalyi célomat megduplázva idén 100 magyar kosárlabdázónak biztosítok egész éves felkészülést.

54.000-ből CSAK 100 főnek… de az a 100 fő garantáltan szintet fog lépni.

Benne leszel ebben a 100 főben? Csak Tőled függ.

Ahogy meg lesz a 100 jelentkező, lezárom a jelentkezési felületet. Ne centizd ki, tavaly is gyorsan beteltek a helyek.

Ha biztosra akarsz menni a fejlődésedet illetően, hozd meg a döntésed, és jelentkezz!